CONSTRUCTION

The reconstruction works lasted for a year and a half. We like to emphasize that we choose a local constructor, for his knowledge of the area, the building techniques, and his experience with autochthonous materials..

Our initial idea was to create a rustic lodging, but, as time went by, we felt that the place asked for something different. A unique style. We changed our idea to follow the evidential need of Casa Maru, for its location and history, to be fully personalized and with great attention to the details. We found that what would make our house different from the others is its inherited spirit and the passion that we ourselves put into it. .

Everything, from floor to roof is new, except for the stone walls. The materials have been chosen personally following the advice of experts. To obtain the ideal brightness and offer the interior some new and better views, we opened some new windows and amplified the existing ones. A house with nice views maximizes a good mood and happiness. Nothing has been left to chance and the atmosphere has been designed to offer the guests exactly what they expect. .

Originally, the house didn't have its actual covered porch. Adding this new element provided the house with a large relaxing and resting area, rewarding the guests an unmatched panoramic view of the Naranjo de Bulnes. Coming to Casa Maru, sitting in it, letting the views take you away you will feel that time has disappeared. If you want to try it for yourself, you only have to call or book .

TOP